Gæstebog

Send en hilsen eller billede til os i Kastrup

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af semsa, d. 14-12-2008
Hej pe er!
Önskar er med GOD JUL och GOTT NYTT ÅR,,,kommer bli roligt att träffa er i Malmö!!!
Kram Semsa!
Skrevet af Harriet, d. 10-12-2008
Hej Tina og Pia, tak for jeres fine julekort. Her går det fint jeg har været til den første lydighedsprøve med Uffe (hvalpeprøve i DCH) og det gik udemærket han er meget opmærksom på mig når jeg har guffer!! han er et værre "madøre" men han er så småt ved at te sig som en teenager så nu holder vi juleferie. Kan i også have en god jul. Vi ses derude i det nye år. Kærlig hilsen Harriet.
E-mail:
Skrevet af mikko, d. 08-12-2008
hej alle i ønskes også en god jul og et godt nytår kig snart forbi så de små(store) kan lege sammen mvh dorthe
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af cicci & Jaffe, d. 04-12-2008
Hej i stugan!
Hoppas allt är bra med er?
//cicci
Hjemmeside:
Skrevet af Jessica, d. 21-11-2008
Hej vad stor o fin hon blivit eran kira vill önska er all lycka med henne i framtiden med det ni tar er för kul om vi ses i utställningsringen framöver ha det bra i vintermörkret önskar Jessica o lilla aftonstjärnas Iris ..
Skrevet af Susanne, d. 09-11-2008
Hej begge 2 eller alle 5
Nu må jeg jo hellere skrive lidt til Jer til gengæld.
Tak for hilsnerne til vufferne i anledning af deres fine titler - og tak for telefonen. Jeg har taget den i brug - og den mener allerede, at den trænger til en opladning!
Har lige set tilbage på agilityåret, der gik. Syntes først ikke, at det har været et særlig udbytterigt år - men så kom jeg lige til at checke de røde bøger: 9 certifikater på 7 måneder - det er vist alligevel OK, ikke?
Håber snart vi ses - det er alt for lang tid siden, jeg har haft fornøjelsen af at se Kira-bamsen.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Cicci igen, d. 21-10-2008
Hey, du er i hård træning med Kira, når jeg ser, kæmpe sjovt trods alt! Nej, vi vil ikke nå derhen, hvilket er en skam, det er for mange mil for os, vi lever vejen op i Sundsvall! Men vi kan måske ses et hvilket som helst tidspunkt i fremtiden ? tænker på at gå over i 2010 og lagt på värdsutställingen! Mvh cicci
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af cicci & Jaffe, d. 20-10-2008
Hej där i Danmark!
Tack så mycket för gratulationer, ja jag vart så glad över att det gick så bra för oss, och att han verkligen älskade att visa upp sig, ja menar HP BIR BIS Etta *hihi* *stolt*
Ser att du simmar med Kira, går det bra för henne?
Hur går träningen?
Själv så har vi spåret en hel del och det går jätte bra för oss, nu har jag även börjar med lydnaden och hoppas på att kunna starta i apellen i vår!
mvh cicci
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af kennelmamma, d. 02-10-2008
Hej Pia och Kira!!
Ska lämna en tass avtryck här och bara sägger att Kira är snyggare och snyggare...blir roligt att träffa henne i Malmö utställning....lycka till med allt önskar kennelmamma!!!
Puss på söta Kira från alla Aftonstjärnor!!!
Hjemmeside:
Skrevet af cicci och Jaffe, d. 28-09-2008
Hej
Stort Grattis till valparna, dom är ju jätte söta!
Hoppas allt är bra med lilla Kira?
mvh cicci
Hjemmeside:
Skrevet af Susanne, d. 23-09-2008
Hej Chargo
Stort tillykke med de flotte hvalpe - håber jeg får dem at se en dag "in real life" - selvfølgelig på en agilitybane!
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af tina broholm, d. 23-09-2008
hej med jer begge. hvor er det dejligt at se jeres vidunder hunde, man bliver helt glad af at se billederne af hundene stolte med deres medajler. og til slut et stort tillykke til chargo for hans sidste bedrift.dem kan han godt være stolte af. hilsen tina.
E-mail:
Skrevet af Pia og Flemming, d. 23-09-2008
Hej med jer. Hvor var det dejligt at se jer i Ballerup. Det er vel nok længe siden. Vi kom til Ballerup og fik det vi havde håbet på med Sallie. Hun fik excellent og blev 1 vinder så vi er tilfredse. Nu kan vi se frem til lydighedsprøve og i går fik Flemming og Sallie ekstra træning af træneren så han og Sallie kan blive klar til prøven. Flemming har jo ikke prøvet det før,men vi håber det bedste til prøven som er den 5 /10 i Ølstykke. Det er dejligt at se det går godt med jer og jeres hunde. Der sker lidt kan vi se på jeres hjemmeside. Vi savner agility og følger med når resultaterne kommer på nettet men mest synd er det for Money som savner det. Kan I og hundene + katte have det godt og vi ses lige pludselig et sted i Danmark. Knus herfra Pia og Flemming
E-mail:
Skrevet af marisa marchi, d. 06-09-2008
Hej

Har kikat runt lite på er fina hemsida, såg att du har en jättefin valp efter Nichita. Nichita är kullsyster till vår Diezel (Durbachs Dragan)

Ha det så gott och lycka till!

Hälsningar

Marisa
Dire Straits Rottweiler & Mops
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Jessica, d. 06-09-2008
Hej jag har oxå en liten aftonstjärna hemma på 6mån o vill önska dig lycka till med Kira tänkte köpa en valp efter nikitha o Brando men köpte en efter Bojan o yra istället ha det bra o lycka till önskar Jessica o Lilla aftonstjärnas Iris alias Loke