Om os

Overskrift 1

😀
Vi er to tvillinge søstre som bor på Amager.

Tina uddannet Køkkenassistent og SOSU medhjælper:    
Jeg har altid haft katte siden jeg flyttede hjemme fra. Min første hund var Kassper(parson jack russell terrier bl.) som jeg har overtaget efter Pia 2001 og løber agility og rally lydighed med . I 2005 købte jeg så en parson russell terrier mere (schoones Chargo) som Pia har gjort til dansk lydigheds champion som den først i racen og han er den 4. terrier der er agility champion og spring champion her hjemme. Jeg købt Chargo i håb om at han var min ny agility hund og det  blev  han og bronze i hold DM mellem 2011.Jeg har været træner i Rødovre brugshundeklub på agility 2-3holdet og er nu hjælpe træner på 3holdetJeg er uddannet social og sundhedshjælper og køkkenassistent, og arbejder nu i hjemmeplejen.2013 har jeg købt en stor hund Australian Shepherden  Hoffnungs Chessie 

Pia Lander uddannet Dyreassistent: 😎
Min første hund var en grand danois(cæsar)
som blev trænet hos dansk politi hunde forening Odder og dkk lydigheds program, han blev 5½år. I 1997 købte jeg min første rottweiler (Bonzo) og ham trænede jeg i hjemmeværnet og dansk brugshundeklub Rødovre. Han blev 10½år. Da Bonzo var 8år gammel købte jeg en rottweiler tæve (Gabi) i håb at hun skulle have hvalpe,men sådan gik det ikke, dårlige hofter og et overbid gjorde at jeg ikke ville avle på hende. Hun blev kun 4år, da hun  i 2007 fik lagt guld i hoften og kort tid efter sprang sit korsbånd. Og med de skader og alder valgte jeg at hun skulle have fred.
Så gik der godt et år hvor jeg kiggede mig om efter en ny rottweiler tæve, og jeg besøgte en kennel i Tyskland og havde bestilt en tæve ,men stod som nr 4 til en tæve, men der blev ikke nogen til mig. Så i 2008 tog jeg til Sverige og kiggede på en kennel som havde 2 kuld hvalpe. Et kuld på 2uger og et på 1uge gammel. Det blev til (Kira) som var en uge gammel i et kuld på 4 tre hanner og Kira. Kira har HD:A AA:0 og træner IPO og DKK lydigheds til program. Kira blev den første rottweiler som blev rally champion i Danmark. Jeg er uddannet dyreassistent i 1994. Jeg har været træner i Rødovre brugshundeklub og i DAF København i agility, og nu hjælper jeg kun engang imellem forskellige steder, men det meste af min tid går med at træne min egen hund.

Kursus jeg har deltaget i: Klikker kursus,forsvars kursus,spor kursus,divs lydigheds kursus.

Tina-Chargo

Overskrift 1

Pia - cocio og Hjalmer.